Office floor refurbishment

Description:

Located in Telheiras, this office has undergone a complete renovation. In order to give a new image to the association, we tried to apply warm and contemporary materials at the same time as creating open and flexible spaces.

One of the highlights of the project was the removable partition in the meeting room that allows the transformation of this space into a more informal and multipurpose area whenever necessary.

The storage spaces were architecturally incorporated, which was a very relevant aspect of this project and the lighting and furniture were individually selected to better fit the environment.

Data Sheet:

Typology: Office floor
Year: 2020
Area: 309,30 m2
Coordenated phases:
-Architectural survey
-Preliminary design
-Detailed design
-3D digital model
-Construction
Location: Lisbon 
Country: Portugal